الگوریتم گوگل

اگر گوگل قرار است به خواسته کاربرهای خود پاسخ بدهد،الگوریتم ها کاربرها را به مسیر درست هدایت می کنند،حتما نام الگوریتم های گوگل را شنیده اید،مادراین مطلب شما را باشناخت ویژگی های شخصیتی الگوریتم گوگل آشناخواهیم کرد.

الگوریتم گوگل چیست؟

الگوریتم ها دستورالعمل حل مسئله هستند،که هدف خاصی را دنبال می کنند،و شروع و پایان آنها نیز مشخص است.

الگوریتم هایی هستند که هدف بهبود پروسه سئو برای صاحبان وبسایت ها را دنبال می کنند.این الگوریتم های گوگل وب سایت ها را تجزیه و تحلیل می کنند و بر اساس عملکرد آنها محاسباتی پیچیده را انجام می دهند تا در نهایت به آن وبسایت نمره ی مثبت یا منفی بدهند.

الگوریتم های گوگل

الگوریتم های گوگل به دو دسته تقسیم می شوند، الگوریتم های اصلی که در واقع جز هسته اصلی گوگل هستند و بر اساس پارامترهای مختلف سایت های اینترنتی را رتبه بندی می کنند و الگوریتم هایی که به صورت جانبی برای شناسایی سایت های اسپم و یا بهبود نتایج جستجو و بهینه سازی پرس و جوهای کاربران استفاده می شوند، برخی از الگوریتم های دسته دوم عبارتند از:

  • الگوریتم گوگل پاندا: پاندا، نام رسمی الگوریتم گوگل است که برای مبارزه با محتوای کوتاه و بی‌کیفیت ایجاد شده است. این الگوریتم شانس نمایش محتوای بی‌کیفیت، کوتاه و بی‌ارزش را در نتایج جستجو کاهش داده و به محتوای با کیفیت، جذاب و منحصر به فرد جایگاه بهتری در نتایج جستجو می‌بخشد.
  • الگوریتم گوگل پنگوئن:  در واقع فیلتری است برای مقابله با سایت‌هایی که قصد دارند از طریق روش‌های اسپم مثل  لینک سازی اسپم و پر کردن صفحه با کلمات کلیدی در نتایج جستجوی گوگل، تغییر ایجاد کنند و سایت خود را به رتبه‌های بالاتری بیاورند.
  • الگوریتم مرغ مگس خوار: الگوریتم مرغ مگس خوار با دقت و سرعت بالایی کلمات را بررسی می‌کند و مترادف آن‌ها را تا حد زیادی می‌شناسد. مگس خوار در حالی که نزدیک‌ترین نتایج را به شما نشان می‌دهد، صفحاتی را هم که بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده کرده‌اند و محتوای درست و حسابی ندارند جریمه می‌کند.
  • الگوریتم گورخر: از این الگوریتم برای پیشگیری از تخلف هایی مانند هک اطلاعات کاربران، راه اندازی فروشگاه های اینترنتی دروغین که باعث می شود کاربران را به اشتباه بیاندازد استفاده می کند.
  • الگوریتم کبوتر: الگوریتم کبوتر بر این اساس طراحی شد تا الگوریتم جستجوی محلی گوگل را به الگوریتم جستجوی وب آن ارتباط داده و بر مبنای مسافت کاربر تا مکان ها، تغییراتی را در رتبه بندی ها انجام دهد.
  • الگوریتم Page Layout:الگوریتم Page Layout وبسایت هایی که دارای تبلیغات بسیاری در ابتدای صفحه بودند را هدف گرفت. این تبلیغ ها موجب میشدند که کاربر اسکرول زیادی را انجام دهد تا به محتوای اصلی صفحه برسد.
  • الگوریتم رنک برین: رنک برین را به نوعی هوش مصنوعی می دانند که برای تحلیل دقیق تر کوئری کاربران می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

هر کدام از این الگوریتم ها دستورالعملی را به اجرا در می آورند و نکاتی برایشان دارای اهمیت است.

 

 

عمومی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.