سیستم عامل کروم چیست و چگونه کار میکند؟
امروزه بسیاری از کارهای روزانه از طریق اینترنت و مرورگرها انجام داده می شود.
در واقع مرورگرها ابزاری برای جمع آوری اطلاعات به صورت آنلاین هستند که طرفداران زیادی به دست آورده است.
مرورگر گوگل کروم از این فرصت استفاده کرده و سیستم عاملی را با استفاده از یک نسخه متن باز و ترکیب با مرورگر کروم طراحی کرده است که کار را برای کاربران آسان کند زیرا در سیستم عامل هایی مانند ویندوز که علاوه بر استفاده زیاد از حافظه کامپیوتر باید نرم افزارهای جداگانه آن به طور کامل و مستقل نصب شوند که سیستم عامل کروم این روش را تغییر داده است و فضای زیادی را اشغال نمی کند.
این سیستم عامل به دلیل انلاین بودن و استفاده از فضای کمی که اشغال می کند در بین کاربرانی که همیشه به صورت آنلاین کارهایشان را انجام می دهند محبوب است.
البته باید ذکر کرد این سیستم عامل امکانات سخت افزاری زیادی ندارند و برای کارهای سنگین مورد استفاده قرار نمی گیرد و تنها یک سیستم عامل سریعی به حساب می آید چون برنامه های تحت وب را به خوبی پشتیبانی می کند.
در این سیستم عامل تمامی اپلیکیشن ها به سرعت در تمام سیستم ها همگام سازی می شوند و به این دلیل برای انجام کارهایتان محدود به یک دستگاه نخواهید بود.
معایب سیستم عامل کروم:
- سیستم همواره باید به اینترنت متصل باشد.
- برخی از استفاده کنندگان از این سیستم عامل با ذخیره سازی اطلاعات خود مانند پسوردها و یا اطلاعات بانکی خود در بستر اینترنت مشکل دارند.
برای استفاده از این سیستم عامل بدون آنکه به سیستم عامل فعلی نصب شده روی دستگاهتان آسیبی وارد شود، می توانید از آن استفاده کنید.