طراحی متریال (Material Design)چیست و کاربرد آن چیست؟
زبانی است که به انیمیشن ها اهمیت می دهد، متریال شبیه به کاغذ است با این تفاوت که می توان تصویر را در آن حرکت یا تغییر سایز داد. در واقع متریال یک کاغذ هوشمند به حساب می آید و یک سایت در طراحی وب و اپلیکیشن به حساب می آید.
متریال دیزاین توسط گوگل معرفی شده است و در سال ۲۰۱۵ فریم ورک متریال دیزاین لایت(Material Design Lite) را به بازار عرضه کرد که در آن کدهای Css، Html ، Js استفاده شده و با این کار امکانات بیشتری در زمینه طراحی وب معرفی کرده است و همه طراحان وب برای بهتر جلوه دادن کارهایشان از آن استفاده می کنند.
ویژگی های متریال:
یکی از نکات مهم در طراحی وب یا اپلیکیشن ها سازگار بودن آن با تمامی دستگاه هایی است که روی آن به نمایش درمی آیند، که متریال از این ویژگی برخوردار است.
هم چنین با تمامی مرورگرها نیز همخوانی دارد و وب سایت طراحی شده شما در این زبان بر روی مرورگرهای کروم، اپرا،فایرفاکس و… همان شکلی که انتظارش را دارید نمایش داده می شود.
در طراحی متریال علاوه بر کدنویسی می توانیم فضای سایت خود را نیز جذاب تر کنیم که کاربر پس از ورود به سایت جذب آن شود. و هم چنین برای مبتدیان طراحی قالب های آماده دارد و کار آن ها را آسان می کند.
متریال دیزاین شامل ۵ بخش است:
- Metaphor: ارتباط بین فاصله و انیمیشن را بیان می کند.
- Bold:توپر کردن
- Graphic:گرافیک
- Intentional: رنگ ها و تصاویر برای ایجاد احساس در کاربر استفاده می شود.
- Motion:استفاده از انیمیشن و حرکت آن ها در صفحات وب برای کاربران جذابیت خاصی دارد.
درکل متریال دیزاین یک سبک طراحی زیبا و کاربر پسند است .