معیار انتخاب طراح سایت:
قبل از انجام هر کاری شما باید طراحی سایت خود را به شرکت های معتبر واگذار کنید تا از هزینه های گزاف و اتلاف وقت جلوگیری کنید در ادامه شما را با معیارهای شرکت هایی که شما با اطمینان می توانید سایت خود را به آن ها بسپارید را توضیح خواهیم داد: و شما با توجه به این نکات می توانید به یک سایت خوب و معتبر برای کسب و کار خود دست پیدا کنید.
- به سابقه کاری شرکت توجه کنید:
سابقه هر شرکت در طراحی سایت نشان دهنده تجربه و معتبر بودن آن شرکت است که یکی از معیارهای مهم به شمار می رود.
- تعداد و کیفیت سایت های طراحی شده را بررسی کنید:
تعداد سایت های طراحی شده یکی از مهم ترین فاکتورهای انتخاب یک شرکت طراحی سایت می باشد، بهتر است قبل از شروع کار با شرکت مورد نظر نمونه سایت های طراحی شده توسط این شرکت را بررسی کنید و از نظرات مشتریان دیگر استفاده کنید تا بتوانید با رزومه کاری شرکت بیشتر آشنا شوید.
- مراجعه حضوری به دفتر شرکت طراحی سایت داشته باشید:
برای آشنایی بیشتر با مدیران و کارکنان شرکت طراحی سایتمورد نظر بهتر است حداقل یکبار به شرکت به صورت حضوری مراجعه کنید.
- پشتیبانی شرکت از سایت طراحی شده شما:
شما حتما باید اطلاعات کافی در زمینه پشتیبانی شرکت مورد نظر داشته باشید، پشتیبانی سایت یکی از ارکان مهم طراحی سایت است تا اگر مشکلی در سایت یا به روز رسانی سایت خود داشتید شرکت این مساله را برای شما حل کند و همچنین باید ساعات کاری آن ها را بدانید تا از ارائه خدمات آن ها به مشتریان در ساعات کاری اطلاع کافی را داشته باشید.
- هزینه طراحی سایت:
پس از آنکه از شرکت مورد نظر اطمینان حاصل کردید لیست قیمت های طراحی سایت، شرکت را با توجه به خدمات و کیفیتی که ارائه می دهد را بررسی کنید تا شرکت قیمت مناسبی را به شما پیشنهاد دهد و همچنین باید مبلغ تایید شده در قرار داد قید شود.
- موفقیت کارهای قبلی شرکت در زمینه سئو را بررسی کنید:
سئو یکی از مهم ترین گزینه ها برای بالابردن بازدید سایت شما در گوگل می باشد، شرکتی که شما می خواهید برای طراحی سایت خود از آن استفاده کنید باید با توجه به برنامه نویسی،گرافیک سایت،تولید محتوای مناسب بتواند بازدید سایت شما را در میان مخاطبان بالا ببرد.
سایت هایی که طراحان تازه کار و بدون تجربه طراحی میکنند دچار مشکلاتی می شوند که در پایین چند نمونه ذکر شده است:
- سرعت پایین سایت
- خطر امنیتی
- عدم موفقیت در جذب مخاطب